در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

زائران عتبات عالیات تمایلی به سفر هوایی نشان نمی‌دهند | افزایش سرسام آور هزینه سفر‌های زیارتی

  • کد خبر: ۱۷۳۳۳۴
  • ۱۸ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۱
زائران عتبات عالیات تمایلی به سفر هوایی نشان نمی‌دهند | افزایش سرسام آور هزینه سفر‌های زیارتی
مدیر روابط عمومی سازمان حج و زیارت خراسان رضوی گفت: هزینه بالای سفرهای هوایی، زائران عتبات عالیات را ملزم به انتخاب سفرهای زمینی کرده است.

عباس خداشناس در گفت و گو با شهرآرانیوز در خصوص وضعیت استقبال زائران از سفرهای هوایی عتبات عالیات اظهار کرد: زائران معمولا علاوه بر کاروان‌های حج و زیارت به صورت آزاد و شخصی نیز به سفر عتبات عالیات اعزام می‌شوند. سفرهای هوایی کاروان‌های حج و زیارت مشتری خاص خودش را دارد.

وی ادامه داد: هزینه بالای سفرهای هوایی عتبات عالیات، مردم را در انتخاب نوع سفر خود محدود کرده و زائران مشتاق به سفر امام حسین(ع) مجبورند سفرهای زمینی را برای تشرف به عتبات انتخاب کنند.

مدیر روابط عمومی سازمان حج و زیارت خراسان رضوی با اشاره به اینکه بخش زیادی از هزینه سفرهای هوایی شامل هزینه بلیت هواپیما می‌شود، خاطرنشان کرد: بلیت رفت و برگشت هواپیما برای عتبات عالیات در کاروان‌های حج و زیارت حدود ۱۰ میلیون تومان در می‌آید که با توجه به سایر هزینه‌های سفر و اقامت در کشور عراق، بسته سفر هوایی برای زائران عتبات عالیات از طریق کاروان‌های حج و زیارت حدود ۱۶ تا ۱۸ میلیون تومان آب می‌خورد.

خداشناس ادامه داد: این درحالی است که اگر زائران بخواهند به صورت شخصی و از طریق هواپیما به عتبات اعزام شوند باید مبلغی بالغ بر ۱۴ میلیون تومان صرفا برای پرواز رفت و برگشت خود هزینه کنند.

وی تصریح کرد: هزینه بالای سفرهای هوایی منجر به کاهش استقبال زائران از این سفرها شده و باعث شده عمده زائران برای سفر عتبات، راه‌های زمینی را جایگزین سفر خود کنند.

مدیر روابط عمومی سازمان حج و زیارت خراسان رضوی یادآور شد: اگر شخصی پولی پس‌انداز کرده باشد که بخواهد سفر راحتی به عتبات داشته باشد باید برای خانواده ۴ نفره خود مبلغی بالغ بر ۷۰ تا ۸۰ میلیون تومان در یک سفر هوایی هزینه کند که با توجه به هزینه بالای آن از سفر هوایی به عتبات منصرف می‌شود. متاسفانه پیگیری‌های مکرر برای کاهش هزینه‌های بلیت هواپیما در سفرهای عتبات عالیات بی‌نتیجه مانده است.

خداشناس در خصوص بازگشایی زمان ثبت‌نام سفرهای هوایی عتبات عالیات برای ماه محرم و ایام اربعین، افزود: سایت ثبت‌نام عتبات عالیات در حال حاضر فعال است. شرکت‌های منشی که امکان اجرای بسته‌های هوایی دارند قیمت پروازها و اقامت خود را اعلام می‌کنند که پس از تایید سازمان حج و زیارت، در سایت سازمان قرار گرفته و امکان ثبت‌نام برای زائران فراهم می‌شود.

وی بیان کرد: در حال حاضر تمام بسته‌های سفر زائران به عتبات عالیات در ماه محرم اعم از هوایی، زمینی و ریلی وجود دارد.

مدیر روابط عمومی سازمان حج و زیارت خراسان رضوی در خصوص ثبت‌نام کاروان‌ها برای سفرهای اربعین عنوان کرد: بر اساس دستورالعمل ستاد مرکزی اربعین، در ایام اربعین سفرهای هوایی به عتبات را تعطیل می‌کنیم تا زائران بتوانند به راحتی از هواپیما، اتوبوس و قطار استفاده کرده و به عراق سفر کنند تا آنچه که در اختیار سازمان حج و زیارت قرار دارد، به راحتی در اختیار مردم و زائران قرار گیرد. در واقع برای اربعین کاروانی نداریم که زائران در قالب آن به کربلا اعزام شوند.

خداشناس اضافه کرد: همچنین ستاد مرکزی اربعین نرخ بلیت‌های هواپیما را برای ایام اربعین مدیریت خواهد کرد. در سال گذشته نیز این اتفاق رقم خورد و ستاد اربعین نرخی را اعلام کرد و به شرکت‌های هواپیمایی اجازه فروش بالاتر از نرخ اعلام شده برای سفرهای اربعین را نداد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->